Dansmix 25+ (N), kortkurs

Plats Linköping

Här får du chansen att mixa en mängd olika dansstilar i Linköping med inslag av teknik från bland annat jazz, modernt och street. Du ges utrymme att hitta ditt eget uttryck i en tillåtande miljö där dansglädjen är i fokus.

Boka kursen nu

Innehåll

Vi blandar olika dansstilar och jobbar fram en koreografi. Vi jobbar främst med jazz och modernt, men kommer även ha inslag av den breda stilen Street. Vi kommer lägga stor vikt vid att ta till vara på lusten och energin att utmana sig själv. Här är dansen till för att bygga självkänsla och ökad kroppskontroll, en ego-boost blandat med mycket dansglädje.

Kursupplägg

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på koreografierna och på vilken musik som används som är unik för varje kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig från 25 år och uppåt.

Förkunskaper

Kursen hålls på Nybörjarnivå (N).

Ingen förkunskap krävs. Vi lär oss grunden inom vald dansteknik. Grundsteg, introduktion och inspiration.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor, halksockor eller barfota.

Kursledare

Annika Samuelsson

Annika har dansat sedan hon var sju år gammal. 2011 uppfyllde hon sin dröm om att ha en utbildning i dansundervisning och började samma år undervisa på Folkuniversitetets dansstudio. På dagtid arbetar Annika som pedagog på skola.

För Annika är det viktigt i dansen att bara göra och köra på, strunt i om stegen blir exakt "rätt" eller om du råkar gå åt ett annat håll än någon annan. På sina klasser jobbar hon för god kommunikation mellan sig själv och kursdeltagare. Hon vill att du som deltagare känner att du får möjlighet att utvecklas inom dansen. Det är hennes övertygelse att alla kan dansa.

Annika Samuelsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
19 sep 2021 - 31 okt 2021
Sö 19:45 - 21:00
Tillfällen
6
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1100500
Pris
800 kr