Dansmix Hiphop födda 2012-13

Plats Umeå

I barndans få barnen utlopp för sin rörelse- och dansglädje.

Boka kursen nu
Dansmix passar alla danssugna barn! Dansmixen är en vidareutveckling av barndansen och stimulerar barnens känsla för musik, rytm och rörelse. Alla Dansmixlektioner innehåller samma grundövningar, som tränar barnens musikalitet, styrka, balans och koordination och ger en grundläggande dansteknik och en fin grund till vidare dansträning. Dessutom övas stilspecifika grundsteg och dansteknik.
InriktingHiphop är kul och utmanande, och det är lätt att lära sig grunden. Det är inte bara teknik, det handlar också om att hitta den rätta känslan. Dessutom övar du upp styrka, kondition och koordination när du dansar hiphop, precis som i all dans!

Mathias Pettersson-Sango

Det viktigaste för mig är att mina elever har roligt på mina klasser, där musik och rytm står i centrum. Dansen är för mig en nödvändighet och en frihet

Mathias är utbildad vid Åsa Folkhögskola och har därefter har undervisat runt om i Sverige. Han kommer undervisa hos oss i hip hop, locking och house.

Mathias Pettersson-Sango Balettakademien Umeå

Kontakta Malin Styrke