Dance kids 4-6 år

Plats Södertälje

Här får barnen öva upp sin koordination, taktkänsla, kroppskännedom och inte minst självförtroende genom dans, musik och rörelse på ett lekfullt sätt.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till barn i åldrarna mellan 4-6 år

Kursinnehåll

Deltagaren uppmuntras att genom lekar och improvisationer använda sin kropp för att utvecklas i styrka, smidighet, kondition och koordination. I danskurserna för barnen i de lite högre åldersgrupperna fokuserar vi dessutom en del på teknik och koreografi – men vi gör aldrig avkall på dansglädjen!

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 10 veckors tid. Totalt 10 studietimmar. Gruppundervisning, max 15 deltagare.

Utvecklingsmöjligheter

Dansstilen finns i olika nivåer beroende på ålder. Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Övrig info

Mjuka oömma träningskläder, mjuka skor, ej smycken och långt hår uppsatt. Föräldrar väntar utanför dansstudion efter första lektionen. Syskon får 5 %rabatt. Gäller endast ett av barnen.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Jana Schulz

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

26 sep 2020 - 28 nov 2020
Lö 10:05 - 10:50
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Ordinarie pris:
1175kr
Med rabatt:
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.