Dance kids 2-3 år

Plats Södertälje

Här får barnen öva upp sin koordination, taktkänsla, kroppskännedom och inte minst självförtroende genom dans, musik och rörelse på ett lekfullt sätt.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till barn i åldrarna mellan 2-3 år

Kursinnehåll

Deltagaren uppmuntras att genom lekar och improvisationer använda sin kropp för att utvecklas i styrka, smidighet, kondition och koordination. I danskurserna för barnen i de lite högre åldersgrupperna fokuserar vi dessutom en del på teknik och koreografi – men vi gör aldrig avkall på dansglädjen!

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 10 veckors tid. Totalt 10 studietimmar. Gruppundervisning, max10 deltagare.

Utvecklingsmöjligheter

Dansstilen finns i olika nivåer beroende på ålder. Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Övrig info

Mjuka oömma träningskläder, mjuka skor, ej smycken och långt hår uppsatt. Max en förälder till barnet ska vara med på lektionen. Syskon får 5 % rabatt. Gäller endast ett av barnen.Betalningsinformation

I priset ingår 6% moms.

Kursledare

Darya Semechka

Darya Semechka är dansare med 25 års erfarenhet av scenframträdande. Hon är utbildad inom pedagogik och kan därmed undervisa dans i både teori och praktik. Hon  har dansat i olika dansgrupper och stilar såsom folkdans, balett, contemporary, modern jazz, samt latinamerikansk dans.

Darya gillar att lära ut sina kunskaper för vuxna och barn och ser lärandet som en utvecklande aktivitet både för sin elev men även för sig själv. Under lektionerna fokuserar hon på att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter med kärleken för dans. -" För att dans är den bästa träningen för både kroppen och hjärnan" säger Darya..

 

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
24 sep 2022 - 26 nov 2022
Lö 09:30 - 10:15
Tillfällen
10
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1141161
Pris
1250 kr