Barndans 2-3 år, med förälder

Plats Linköping

Engagera dig i dans tillsammans med ditt barn. Genom lekar smyger vi in träning för barnens dans- och rörelseutveckling. Du som vuxen deltar aktivt och får god träning i styrka, rörlighet och balans. Vi ses i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Vi jobbar med en mix av rytm- och danslekar där du som vuxen för chansen att engageras och inspireras tillsammans med ditt barn på dansgolvet. Vi lägger stor betoning på dansglädjen och vi låter alltid leken ta plats vid våra träffar. Mellan skratt och lek smyger sig moment viktiga för barnens dans- och rörelseutveckling in. Övningarna är även många gånger utformade för att ge dig som vuxen deltagare god träning i styrka, rörlighet och balans.
Observera att kuren leds på engelska.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v. 44 (skollov) Du som vuxen deltar aktivt i övningarna och finns där för att ansvara för, stötta och inspirera barnen.

Anmälan

Det är du som vuxen som anmäler dig på kursen. Vid bokning uppger du som vuxen dina uppgifter. Bokningen gäller för dig och ett barn. Du anger barnets namn i meddelandefältet.

Målgrupp

Kursen riktar sig till vuxna med barn som är 2-3 år.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Material

Både du som vuxen och barnet behöver ha kläder ni kan röra er fritt i. På fötterna har vi halksockor eller liknande (alternativt är barfota). Se till så att barnet inte har för varma kläder och medtag vattenflaska.

Kursledare

Ej fastställt

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
10 sep 2022 - 19 nov 2022
Lö 10:00 - 10:45
Tillfällen
10
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1137648
Pris
850 kr