Barndans 4 år

Plats Linköping

Under lekfulla former övar vi på dansens grunder genom musikalitet, improvisation, koncentration, balans, styrka, hållning och koordination. Barnkursen ges av Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Vi jobbar med en mix av lekfulla moment som tränar rytm, balans och improvisation som inspirerar till dansglädje. Vi låter alltid leken och utforskandet ta plats. Musiken är blandad och barnen får vara med och påverka innehållet i undervisningen. Bland skratten och leken smyger vi in grundläggande dansteknik och moment som hjälper barnens dans- och rörelseutveckling.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll vecka 44 under skollovet.

OBS Vuxna behöver stanna utanför danssalen.

Under terminen arbetar vi med roliga övningar och stegkombinationer. Alla lärare undervisar med utgångspunkt från sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Detta sätter unik prägel på vad vi gör och på vilken musik som används.

Målgrupp

Kursen riktar sig till barn som är 4 år.

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. Här får man grundläggande dansteknik och inspireras att fortsätta dansa.

Material

Ta med en vattenflaska. Det är viktigt att barnen har kläder som är bekväma att röra sig i och som inte blir för varma. På fötterna har barnen strumpor med halkskydd eller är barfota. Ett tips är att innan kursen startar, gå in på You Tube och se på ”Dansmix Barn Balettakademien”. Där finner ni inspiration för rörelseglädje!

Betalningsinformation

I priset ingår 6% moms.

Kursledare

Alicia Haevaker

Alicia har dansat på Folkuniversitetet sedan hon var sex år gammal, främst inom street. Hon började arbeta som danslärare för att lära, motivera och inspirera andra som också älskar dans.

”Jag prioriterar att gruppen ska ha en bra sammanhållning för att skapa en miljö där alla elever känner sig trygga och välkomna. För mig är det viktigt att vi peppar varandra under lektionerna, samt att det finns gott om utrymme för frihet och kreativitet vilket bidrar till elevernas utveckling. Utöver det är prio ett att alla ska njuta och ha kul!”

Alicia Haevaker

Nira Uppugunduri

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
05 sep 2022 - 14 nov 2022
Må 15:30 - 16:15
Tillfällen
10
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1136724
Pris
875 kr