Dansmix, 6-8 år

Plats Halmstad

NYHET - Dansmix 6-8 år

Boka kursen nu
Här får barnen rörelseglädje, utvecklar motorik, koordination och musikalitet. De får prova på att dansa både street-dance, musikal dans, jazz och modern dans till populära låtar.
De får utlopp för kreativitet och energi genom åldersanpassad dansundervisning med både uppvärmning, teknikträning och enklare koreografier till musik som barnen gillar.

Kursledare

Monika Orendy Viranyi är diplomerad yrkesdansare, danslärare och koreograf, utbildad på Balettakademien i Stockholm, Iwanson international school of contemporary dance i München, med en lärarexamen i dansteknik och dansgestaltning vid Malmö universitet.
Hon har undervisat barn, tonåringar och vuxna på olika dansskolor i Tyskland, Frankrike och Sverige i dansstilarna: kreativ barndans, balett, jazz, modern/contemporary, musikal dans och hiphop, i över 20 år.
Hon har arbetat med professionella dansare och artister vid ett flertal evenemang och teatrar som koreograf och medregissör. Som dansare har hon medverkat i många shower och evenemang och hon har bl a uppträtt i New York, Paris, London, Stockholm och Berlin.

Kursledare

Monika Orendy Viranyi

Har du frågor?

Kontakta Susanne Svensson

susanne.svensson@folkuniversitetet.se

Tid
13 sep 2022
Ti 17:00 - 17:45
Tillfällen
12
Plats
Spetsvinkelgatan 23, 30250 Halmstad
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1141928
Pris
805 kr