Tåskola N1 13+

Plats Umeå

Att jobba med tåskor är en fin utmaning för dig som har goda förkunskaper inom baletten. Tåtekniken stärker hela din kropp och ökar den tekniska förståelsen. På N1 stadiet jobbar vi med grunderna inom tåtekniken.

Boka reservplats
Vi övar grundläggande tåteknik vid stången och ute på golvet. Tåskor krävs. Du bör också gå minst en balettkurs i veckan för att kunna tillgodogöra dig tåskolan.

Kursledare

Lisa Brännström

När ni kommer till mina dansklasser ska ni framförallt få smittas av rörelseglädjen som dansen kan ge! För både de yngre och äldre ligger även stort fokus på den egna utvecklingen tillsammans med kroppsmedvetenhet.

Är född och uppvuxen i Umeå, efter dansgymnasium och två förberedande linjer på Balettakademien i Umeå och Stockholm studerade jag på Danshögskolan. Efter det studerade jag vidare och har nu även lärarexamen från Karlstads Universitet.

Har vidareutbildat mig inom dansen genom bl.a. kurser i Chicago, New York och Paris. Har arbetat som dansare i olika projekt i Umeå och Stockholm. Arbetat som dansare på Europas största scen; Disneyland Paris och på hotellanläggningen Union Lido i Italien. Skolor som jag arbetat på är bl.a. Balettakademien, Marikas Dans & Modestudio, BASE23, Kulturskolan Gävle och Vasaskolan Gymnasiet Gävle.

Jag undervisar kvällsklasser i balett och barndans.

Sedan våren 2018 är Lisa även Balettakademien Umeås pedagogiska ledare.

Har du frågor?

Kontakta Anna Pamela Elisabeth Styrke

anna.ostman-styrke@folkuniversitetet.se

Tid
18 mar 2021 - 06 maj 2021
To 19:30 - 19:55
Tillfällen
7
Plats
Västra Norrlandsgatan 30, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
7
Kurs-ID
1092885
Pris
845 kr