Audition till BA Balettskola 9-11 år

Plats Stockholm

BA Balettskola är kursen för dig mellan 9 och 13 år som vill satsa på balett och hålla jämna steg med en yrkesdansarutbildning.

Boka kursen nu

På BA balettskola får du en gedigen grund och balettundervisning på hög nivå med fokus på stabilitet, placering, musikalitet och det konstnärliga uttrycket. Gruppen tränar fyra dagar i veckan (måndag, tisdag, torsdag och fredag) 1,5 timme per gång.

Huvudlärare i balett är Jenny Westring (fd 1:a solist i Kungliga Baletten). Sedan starten hösten 2015 har ett flertal deltagare från BA Balettskola kommit in på Kungliga Svenska Balettskolan, Stockholm. Under 2017 antogs en av våra deltagare på Royal Ballet School, London.

Den 13 augusti 16:30-17:30 är du välkommen på audition/inträdesprov till BA Balettskola inför hösten 2020. Audition är endast för dig som är mellan 9-11 år.

Deltagarna på audition dansar tillsammans med Jenny Westring utan medföljande vuxen i studion.
Besked om antagning ges inom tre dagar från audition. Ingen individuell feedback ges efter audition men rekommendation om andra kurser kan ges om så önskas.

Observera klädsel under inträdesprovet: dansdräkt (ej kjol) och strumpor, ev längre hår ska vara ordentligt uppsatt.

Jenny Westring

Kontakta Emma Nyberg