BA Prepare Advanced Steg 1

Plats Stockholm

Är du mellan 15-25 år och vill satsa på en framtid som dansare? Då är vår yrkesförberedande linje på kvällstid helt rätt för dig!

BA PREPARE ADVANCED är vår egen yrkesförberedande linje på kvällstid!

Som studerande på BA Prepare Advanced dansar du Jazz, Contemporary och Balett. Utöver dessa klasser deltar du i workshops, där lärare och koreografer med olika tekniker och inriktningar gästar i block. Du får då bla träffa lärare från våra yrkesutbildningar.

För att varje deltagare ska få ut mesta möjliga av sin förberedande utbildning, ingår även ett Dansa-kort i terminsavgiften. Med Dansa-kortet kan du boka in dig på ytterligare tre fasta klasser, samt ta ett obegränsat antal drop-in klasser, som du väljer fritt ur vårt övriga kursutbud. Varje deltagare kommer att erbjudas hjälp med att skräddarsy ett schema som matchar behov och önskemål.

Schema VT-24 (med reservation för eventuella ändringar):

Måndagar:
18:10-20:10 Blockträning tillsammans med Steg 2

Tisdagar:
17:00-18:30 Balett med Katarina Berglund
18:40-20:10 Contemporary 

Torsdagar:
17:15-18:45 Jazz med Maria Sundin

Mer om BA Prepare Advanced:
Linjeansvarig och mentor för studerande på BA Prepare är Madeleine S Marquart. På Balettakademien har vi tre heltidsutbildningar med olika inriktning att välja mellan för fortsatta dansstudier.

Målet är att du som studerande på BA Prepare inte ska behöva välja inriktning för tidigt - här ges en bred grund, som möjliggör och förbereder för vidarestudier på samtliga av våra dansutbildningar på heltid.

BA Prepare medverkar bland annat i sin egen föreställning i slutet av terminen samt ev. gästar på Balettakademien andra föreställningar.

Terminen startar v.4. Anmälan sker terminsvis.
Anmälan för vårterminen är stängd!
Audition för HT-24 hålls den Lör 25/5. Håll utkik på vår hemsida för information!Som en del i utbildningen kommer du som studerande att medverka vid studioföreställningar; både tillsammans med våra heltidsutbildningar samt våra Scenkurser. Föreställningarna, tillsammans med studiebesök på de olika utbildningarna, ger varje deltagare en direktkoppling och inblick i hur det är att söka sig vidare och studera dans på heltid på Balettakademien.

Avgift och kurstillfällen: 
Terminsavgiften för VT-24 betalas terminsvis och går att delbetala.

Kursledare

Balettakademiens Pedagoger

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
22 jan 2024 - 16 maj 2024
Måndag, Torsdag
Antal tillfällen
3
Första tillfället
mån 22 jan 2024 kl 18:10-20:10
  • tor 16 maj 2024 kl 18:10 - 20:10
Plats
Birger Jarlsgatan 70, 11420 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
111899
Pris
11950 kr