Balett 10-12 år F Loliett Duran

Plats Stockholm

Vi närmar oss tydligt balettens form och uttryck. Vi övar koordination, smidighet, balans, styrka, teknik, hopp, piruetter och framför allt den fantastiska känslan av att dansa balett.

Boka reservplats

Här fortsätter du att lära dig grunderna i balett. Vi arbetar med att hitta ett harmoniskt samspel i rörelserna och konstnärligt uttryck. Klasserna bygger på metoden att varva dansanthet och teknik. Övningar som tendu, plié och port de bras har tydligt tekniskt innehåll för att bygga styrka, smidighet och koordination.

Förkunskaper:F - Har viss kunskap inom vald dansstil och har gått 3-6 terminer.
Åldersangivelserna avser barnens ålder vid kursstart. För att delta i en 10-12 årsgrupp ska en ha fyllt tio år när kursen startar.

Rabatter (noteras i meddelanderutan):
10% syskonrabatt för barn och unga upp till och med 12 år.
10% rabatt för medverkan i två eller flera kurser för barn och unga till och med 12 år.

Kursledare

Loliett Duran

Loliett kommer från Kuba och är utbildad på National Balett School "Fernando Alonso" samt University of Arts (ISA), balettprofil.

Efter utbildningen har hon arbetat som dansare och pedagog på olika evenemang och nationella kurser runtom på Kuba bland annat sociokulturella workshopsprojekt med inriktning dans för barn. Hon har hela tiden utvecklat sina färdigheter som professionell dansare, balettlärare, lärare i fysisk träning och kondition med klassisk baletteknik. Loliett undervisar i kubansk balett.

"På mina lektioner pratar du med kroppen. Jag använder olika metoder för att motivera och utveckla mina elever med övningar som fungerar för kroppen och sinnet samt hjälper utvecklingen av kreativitet och motoriska färdigheter. Genom den klassiska rörelsen, användningen av musik och njutningen av dans, har barnen en rolig och hälsosam klass".

Loliette Duran

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se

Tid
31 jan 2021 - 23 maj 2021
Sö 18:30 - 19:30
Tillfällen
14
Plats
Birger Jarlsgatan 70, 10239 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
18
Kurs-ID
1089592
Pris
2875 kr