Balett N vuxna

Plats Södertälje

Den klassiska baletten lägger den tekniska grunden till praktisk taget all konstnärlig dans. Eleven får den klassiska balettens grunder samt utvecklar hållning, mjukhet, flexibilitet, balans, styrka och musikalitet.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Några i den här gruppen har dansat en termin innan men upplägget kommer att vara sådant att det går bra att "hoppa in" även om man är nybörjare, från 16 år.

Kursinnehåll

Den klassiska baletten strävar efter lätthet och harmoniskt samspel i rörelserna. Balettekniken utvecklar din balans, styrka, smidighet, musikalitet och känsla för linjer.

Kursupplägg

Kursen pågår under 10 veckors tid. Totalt 13 studietimmar. Gruppundervisning, max 20 deltagare.

Utvecklingsmöjligheter

Dansstilen finns i olika nivåer. Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Övrig information

Mjuka träningskläder, mjuka skor

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Jana Schulz

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
26 sep 2020 - 28 nov 2020
Lö 13:45 - 14:45
Tillfällen
10
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
13
Kurs-ID
1075819
Pris
1550 kr