Balett N 5-7 år Sommarkurs

Plats Södertälje

Våra kurser i barnbalett är klassisk balett som är anpassad till barnens nivå. Där man genom danslek tränar och utvecklar barnens koordinationsförmåga, motorik och rytmik m.m.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Några i den här gruppen har dansat en termin innan men upplägget kommer att vara sådant att det går bra att "hoppa in" även om man är nybörjare, från 5 år.

Kursinnehåll

På våra barnbalett-kurser utvecklar barnet sin musik- och rytmkänsla, samt rörelse- och kroppsuppfattning. Ett utmärkt sätt att låta barnen lära sig dansa och använda kroppen korrekt samtidigt som de har väldigt roligt!

Kursupplägg

Kursen pågår under 1 veckas tid. Totalt 6 studietimmar. Gruppundervisning, max 20 deltagare.

Utvecklingsmöjligheter

Dansstilen finns i olika nivåer. Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Övrig info

Mjuka träningskläder, mjuka skor. Syskon får 5% rabatt. Gäller endast barn och ett av syskonen.

Om Covid-19
Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder.

Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra.

Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs.

Vi uppmanar även deltagare i riskgrupper att avstå ifrån deltagande i våra kurser.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Jana Schulz

Kontakta Kundtjänst i Södertälje