Balett 10-12 år M med Tå Maria Bekesi

Plats Stockholm

Vi närmar oss tydligt balettens form och uttryck. Vi övar koordination, smidighet, balans, styrka, teknik, hopp, piruetter och framför allt den fantastiska känslan av att dansa balett.

Här fortsätter du att lära dig grunderna i balett. Vi arbetar med att hitta ett harmoniskt samspel i rörelserna och konstnärligt uttryck. Klasserna bygger på metoden att varva dansanthet och teknik. Övningar som tendu, plié och port de bras har tydligt tekniskt innehåll för att bygga styrka, smidighet och koordination.

På lektioner som innehåller tåskola är det pedagogen som avgör vilka elever som är redo att dansa med tåskor. Om du ska köpa nya skor - vänta med att sy i banden tills din lärare kontrollerat att skorna verkligen passar dig.

Alla lärare undervisar i sin individuella stil.

Undervisningen ackompanjeras av musiker.

Vid sista lektionen varje termin är nära och kära välkomna att vara med inne i danssalen för att få se vad barnen och läraren har jobbat med under terminen.

Förkunskaper: M - Har god kunskap inom vald dansstil och har dansat mer än 6 terminer.

Rabatter (noteras i meddelanderutan):
10% syskonrabatt för barn och unga upp till och med 12 år.
10% rabatt för medverkan i två eller flera kurser för barn och unga till och med 12 år.

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se