Balett N 5-7 år

Plats Södertälje

Våra kurser i barnbalett är klassisk balett som är anpassad till barnens nivå. Där man genom danslek tränar och utvecklar barnens koordinationsförmåga, motorik och rytmik m.m. Så låt era barn sprudla av dansglädje och anmäl dem till våra barnkurser!

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Några i den här gruppen har dansat en termin innan men upplägget kommer att vara sådant att det går bra att "hoppa in" även om man är nybörjare, från 5 år.

Kursinnehåll

På våra barnbalett-kurser utvecklar barnet sin musik- och rytmkänsla, samt rörelse- och kroppsuppfattning. Ett utmärkt sätt att låta barnen lära sig dansa och använda kroppen korrekt samtidigt som de har väldigt roligt!

Kursupplägg

Kursen pågår under 12 veckors tid. Totalt 12 studietimmar. Gruppundervisning, max 20 deltagare.

Utvecklingsmöjligheter

Dansstilen finns i olika nivåer. Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Övrig info

Mjuka träningskläder, mjuka skor. Syskon får 5% rabatt. Gäller endast barn och ett av syskonen.

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se