Balett N 3-4 år

Plats Södertälje

Här får barnen utlopp för sin rörelse- och dansglädje. Under lekfulla former och i takt med barnens mognad övar vi musikalitet, koordination, koncentration och balettkänsla.

Boka kursen nu

All dans har en tydlig gemensam grund med rörelser med fartfyllda, dansanta och lagom utmanande träningsmoment alltefter barnens mognad. Vi gör polkasteg och hoppsa, vi snurrar, rullar, hoppar och koordinerar med armarna. Vi fantiserar, hittar på och vi dansar fort, långsamt, hårt och mjukt mm. Med hjälp av musiken och hur vi kombinerar rörelser skapar vi den rätta balettkänslan.

Förutom den lekfulla inlärningen av dansmomenten går pedagogiken också ut på att ”hålla igång” intensivt under en kort tid och att lära sig att fungera i grupp. Uppropet i början av lektionen är en viktig del för trygghet och samspel och då får alla barn ta sin egen plats. Vid sista lektionen varje termin är alla föräldrar välkomna att vara med inne i danssalen för att få se vad barnen och läraren har jobbat med under terminen.

Gruppindelningen baseras på barnens ålder. Åldersangivelserna avser barnens ålder vid kursstart. För att delta i en 3-årsgrupp ska man ha fyllt tre år när kursen börjar. Ingen förälder behöver vara med på lektionen.

Rabatter (noteras i meddelanderutan):
5% syskonrabatt för barn och unga upp till och med 12 år.

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se