Mötesteknik

Plats Göteborg

Bli en bättre mötesledare! Seminarium som inspirerar till kreativa möten, effektiva mötestyper och nya mötesroller.

Boka
/

Mötet är en av de viktigaste arenorna för den interna kommunikationen och har dessutom stor potential. Detta seminarium inspirerar till mer kreativa möten, effektiva mötestyper, nya mötesroller och ramar för hur möten ska läggas upp.

Målgrupp

Seminariet vänder sig till dig som leder möten, oavsett vilken roll du har i organisationen. 

Mål

Målet är att göra dig till en bättre mötesledare genom att du blir säkrare i att välja rätt form för mötet, så att det stämmer överens med mötets innehåll och syfte. I förlängningen kan du skapa bättre och effektivare möten i din verksamhet. 

Innehåll

  • Mötets syfte och mål 
  • Mötestyper 
  • Roller 
  • Effektiva möten 
  • Mötesregler och rutiner 
  • Metoder för analys och problemlösning 
  • Uppföljning och utvärdering 

Arbetssätt

Seminarium

Om kursledaren

Maria Sturedahl utbildar inom projektledning, mötesteknik, coachande förhållningssätt samt personlig och mental effektivitet. Hon har sin bakgrund i beteendevetenskapen och brinner för att stärka de människor hon har omkring sig. Maria söker alltid efter varje individs potential att bli sitt bästa jag och må bra.

Den gemensamma nämnaren i Marias kurser är att de på ett eller annat sätt ger dig verktyg och principer för att arbeta mer strukturerat och må bättre, och att vi ska vara hållbara som medarbetare och medmänniskor. Oavsett om det handlar om ett projekt som ska planeras, att få till ett effektivt möte eller att få andra att prestera sitt bästa.

Kontakta oss för mer information

031-10 65 77
foretag.gbg@folkuniversitetet.se


Pris exkl. moms

Boka
Tid
-
Tillfällen
En halvdag
Pris
Grupp med max 30 deltagare: 15 000 kr