Ledarskap i styrelse

Plats Umeå

I denna kurs får du som ledare i en studentförening en stark grund att vila på kring ledarskap, föreningskunskap och ordförandeskap. Ges på distans live över Zoom. Kursledare Hanna Lundin Jernberg

Boka kursen nu
Hur blir man en bättre ledare i en ideell förening? I denna kurs får du och dina kurskamrater under ledning av Hanna Lundin Jernberg diskutera, reflektera och lära er mycket matnyttigt kring ordförandeskapet i en ideell förening.Allt görs på distans live i programvaran Zoom.
Utbildningen kommer att fokusera på ordföranderollen, vad det faktiskt innebär att vara ordförande och hur man själv kan utvecklas i sin roll som ledare. I kursen får deltagarna en chans att diskutera med varandra, men även få bra input kring praktiska detaljer och mötesteknik med mera från en erfaren kursledare.

Hanna Lundin Jernberg har studerat till socionom vid Umeå universitet och har parallellt med detta varit ordförande inom kårföreningarna Sosum och Samsek, samt under läsåret 2019/2020 Umeå Studentkårs ordförande. Utöver detta har hon ägnat sig mycket åt volontärarbete i bland annat Nicaragua och Turkiet.

Utbildningen är för dig som är ordförande- eller vice ordförande i en ideell förening, eller planerar att bli det i framtiden.

Föreläsare: Hanna Lundin Jernberg

Dag: tisdag 9 mars
Plats: Zoom (länk bifogas i kallellse)
Tid: 17.30 – 20.30
Sista anmälningsdag 8 mars

Utbildningen är kostnadsfri och endast för medlemmar i Umeå Studentkår.

Kursledare

Hanna Lundin Jernberg

Har du frågor?

Kontakta Staffan Ålander

staffan.alander@folkuniversitetet.se

Tid
09 mar 2021 - 09 mar 2021
Ti 17:30 - 20:30
Tillfällen
1
Studietimmar
4
Kurs-ID
1096724
Pris
0 kr