Utveckla ditt självledarskap

Plats Örebro

Öka medveten om dig själv – tankar, känslor, behov.

Boka kursen nu
Du kanske vill hitta riktning och balans för att få insikt i vilka aktiva val du behöver göra för att må bra där du är nu och dit du är på väg. Kursen riktar sig till dig som vill utveckla kompetens att leda dig själv för ett hållbart liv och bli din egen förändringsledare.

Målgrupp:
Kursen passar för alla oavsett var man befinner sig i livet. Kanske är du ny i arbetslivet, kanske är du mitt upp i arbetsliv och familj eller är du kanske mellan jobb just nu? Du kanske är chef och vill utveckla ditt ledarskap genom att börja med dig själv?

Mål
Efter kursen har du utvecklat egen kompetens om dig själv och hur du leder dig själv i den riktning som är rätt för dig. Du vet vilka förändringar du behöver göra för ett hållbart liv oavsett var i livet du befinner dig. Genom en ökad självkännedom vet du också vad som hittills kanske har hindrat dig från att aktivt välja eller välja bort sådant som inte har tillfört det du vill i ditt liv. Efter kursen är du medveten om hur du möter och leder dig själv och hur du blir stark i ditt eget ledarskap. Du har med dig konkreta verktyg och modeller för att fortsätta att utveckla ditt självledarskap.

Innehåll

  • Mindset - värderingar, strategier, förhållningssätt
  • Riktning - visioner, mål och mening
  • Balans - självmedkänsla, resiliens, återhämtning
  • Beteende – kommunikation, feedback, handla och agera

Kursupplägg:
Kursen varvar teori, praktiska övningar, diskussioner och gemensamma reflektioner samt förutsätter ditt eget aktiva deltagande. Mellan tillfällena kan det vara hemuppgifter.

Kursledare

Eva Lindh

Eva Lindh är organisationsutvecklare och har lång erfarenhet av att utbilda och utveckla ledare och chefer. Hon integrerar många kompetenser med en bred erfarenhet i sin roll.

Eva Lindh

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet

info.orebro@folkuniversitetet.se

Tid
08 mar 2022 - 19 apr 2022
Ti 14:00 - 16:15
Tillfällen
7
Plats
Drottninggatan 38, 70223 Örebro
Visa på karta
Studietimmar
21
Kurs-ID
1112279
Pris
1995 kr