Positivt Ledarskap Grundkurs Distans Live

Plats Distans

I Positivt Ledarskap kommer du få blanda teori med praktik för att fördjupa dina insikter om ditt eget positiva ledarskap.

Boka kursen nu

Positivt ledarskap – leda för att skapa långsiktiga resultat

Ledarskap har aldrig varit varken så svårt eller så lätt som det är idag. Det snabbt föränderliga klimatet i både samhället och inom organisationer ställer nya krav på ledarna att leda på sätt som skapar effektivitet. Sätt som ofta missar hela bilden. I den här kursen utgår vi ifrån ett välbefinnande fokus. Vi behandlar frågor som vad behövs av mig som ledare för att skapa både kortsiktiga och långsiktiga resultat. Vem är jag som ledare, och hur kan jag använda forskningen som ligger i gränslandet mellan positiv psykologi, organisationsutveckling och ledarskap till min fördel?

Kursen består av fyra digitala träffar där vi på tre studietimmar behandlar teori i kombination med praktiska övningar och diskussioner. Allt för att du ska få så många olika erfarenheter med dig från kursen som det bara går.

Varje tillfälle har ett tema;

  • 1. ledarskap i teori och praktik,
  • 2. grupputveckling och min roll som ledare,
  • 3. kommunikation och konflikthantering,
  • 4. välbefinnandehöjande ledarskap.

Efter avslutad kurs får du ett intyg på vad vi har behandlat i kursen och denna kurs fungerar jättebra att kombinera med en anställning. Upplägget är så att du får använda dig av dina nya kunskaper i praktiken.

Kursledare

Kristina Boström

Kristina Boström har under hela sitt liv varit intresserad av hälsa och att hjälpa andra att må bra. Hon har en magisterexamen i kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi, motsvarande en kandidat i familje- och föräldraskapspsykologi och hon har också läst både retorik och salutogent ledarskap.

‒ Alla dessa områden hjälper mig på den inslagna vägen: att hjälpa dig att må bättre i ditt liv!

‒ Jag brukar säga att varje individ är i sin unika situation och behöver därför en unik väg framåt. Det uppnås genom reflektion och ett coachande förhållningssätt. Alla kurser och workshops jag håller innehåller därför stora delar reflektion, diskussion och egna uppgifter. Där blandar jag fakta, med reflektion och uppnår därmed ett fördjupat lärande. Även kortare föreläsningar kan designas på ett sätt som skapar reflektion och du får alltid med dig någonting att testa hemma, om du vill.  

‒ Mitt mål är att skapa förändring, eller i minsta fallet så ett frö som kan växa till förändring med tid. Detta förhållningssätt och metod brukar vara väl uppskattat av deltagarna på mina events. 

Till Kristinas hemsida

kristina.bostrom@njutamera.se

 Karin Boström, lärare Folkuniversitetet Linköping.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
03 mar 2022 - 24 mar 2022
To 10:00 - 12:15
Tillfällen
4
Studietimmar
12
Kurs-ID
1120875
Pris
2100 kr