Förändringsledarskap- enskild undervisning Distans

Plats Distans

Lär dig Förändringsledarskap i din egen takt! Enskild undervisning är ett effektivt och flexibelt sätt att lära sig. Innehåll, dag och tid bestämmer du tillsammans med din kursledare.

Boka kursen nu

Folkuniversitetets enskilda undervisning erbjuder unika lösningar där du med hjälp av en erfaren kursledare får undervisning anpassad efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder färdiga lektionspaket för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå, men även skräddarsydda lösningar om du har ett specifikt kunskapsmål.

Undervisningen sker antingen online eller på plats i våra lokaler. Kontakta oss så tar vi fram rätt lösning för dig! Prisexemplet gäller en lektionstimme à 45 minuter, men upplägget kan anpassas efter dina önskemål.

Kursledare

Våra kursledare är professionella och har lång erfarenhet av att utbilda unga och vuxna.

Anmälan

Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året och om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss på 046 -19 77 00 eller kurser.syd@folkuniversitetet.se.

Om du vill kan du klicka på boka-knappen och fylla i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Företagsutbildningar

Om du är intresserad av branschanpassad utbildning i Förändringsledarskap, kontakta kurser.syd@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Per-Ola Nilsson

Per-Ola Nilsson har en EMBA och har därutöver certifieringar i ledarskapsstilar och förändringsledarskap. Han har jobbat som chef i 17 år där förändring har varit i fokus.

Utöver detta även jobbat som managementkonsult med förändring som specialitet. Per-Ola har som chef genomfört omfattande förändringar i bland annat traditionstyngda verksamheter och har mött de flesta typer av motstånd som kan uppstå i en förändringsresa. Han har också utbildat och coachat många chefer i deras förändringsprojekt.

Kombinationen av de mest relevanta teorierna, hans certifiering i GMS (game management system), en unik programvara för online workshops och hans erfarenhet ger ett slagkraftigt stöd till de som befinner sig i eller står inför att genomföra en förändring i sin organisation.

Per-Ola Nilsson

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1118182
Pris
1695 kr