Självledarskap

Plats Borås

Bemästra konsten att leda dig själv och andra

Boka kursen nu

Vill du utveckla ditt arbetssätt, bli mer effektiv, uppnå uppsatta resultat samt leda dig själv och dina kollegor i en alltmer självständig arbetsmiljö?

Den senaste tiden har vi mer eller mindre blivit tvungna att arbeta mer självständigt på grund av att vi inte har kunnat vistats på våra arbetsplatser.

För vissa har detta inte varit någon större utmaning medan andra har upplevt det svårt att ”leda” sig själv, upprätthålla struktur, sätta tydliga mål, nå tillfredställande resultat och samtidigt motivera sina kollegor.

Men att kunna leda sig själv är ingenting nytt, självledarskap är grunden för varje individ, att kunna hantera olika situationer, ta beslut, nå uppsatta mål och kontrollera sina känslor.

I denna kurs jobbar vi fram grunden för ett självledarskap som bygger på självkännedom, en tydlig arbetsstruktur och ett belöningssystem som gör att arbetet känns både lustfyllt och motiverande.

Målgrupp:

Denna kurs riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att leda dig själv, få insikt i vilka beteenden, övertygelser och tankar som påverkar dig och hur du med ett starkt självledarskap också kan leda andra i ditt team eller organisation.

Kursledare

Anna Crociani

Mitt motto i livet är: ”If you want something you´ve never had, then you´ve got to do something you´ve never done.”

Jag har en lång bakgrund inom både turistnäringen och hälsobranschen. Jag har bott och arbetat i Italien och i Egypten under flera år där jag har kombinerat mina två största passioner, möten med nya kulturer och personligt välmående i alla dess former. Jag har drivit Spa på kryssningsfartyg mellan Rom och Barcelona, dykcenter i Hurghada, varit bokningsansvarig för charmiga boutiquehotell i Sverige och Italien och skapat ett eget digitalt program för personlig utveckling.


Som certifierad Friskvårdsterapeut, Pilates instruktör, Professionell Life Coach och Team Coach har jag en bred kompetens inom hälsa och drivs av att hjälpa människor med de rätta verktygen ta ansvar för sin egen framgång och uppnå nya resultat! 

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Borås Tel: 033-722 59 54

sandra.johannesson@folkuniversitetet.se

Tid
17 nov 2021 - 17 nov 2021
On 08:30 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Alingsåsvägen 6, 50435 Borås
Visa på karta
Kurs-ID
1105856
Pris
1495 kr