Prova på - Diplomerad Coach, Distans Live

Plats Distans

Det coachande förhållningssättet - vad är det egentligen? Detta webbinarium ger dig en inblick i vad coaching är, hur och varför det fungerar, samt information om vår utbildning Diplomerad Coach. Ges online via Zoom.

Boka kursen nu

Behöver du redskap för att hjälpa andra att växa och utvecklas och på så sätt bidra till att människor och grupper presterar och mår bättre? Vill du arbeta med samtalet som verktyg för att stödja utveckling, skapa motivation och engagemang? Tror du att det mänskliga mötet är av största betydelse för att få människor att växa och utvecklas?

Coaching är ett effektivt ett redskap för att arbeta med förändring, utveckling, motivation, kreativitet och ökad kvalitet i kommunikationen. Coachning används idag som kompletterande kompetens i många yrken; lärare, ledare, chefer och personalansvariga inom olika yrkesområden, hälso- och sjukvårdspersonal, psykologer, socionomer och alternativterapeuter med flera.

Prova på-webbinariet leds av en eller två av de lärare som undervisar på utbildningen Diplomerad Coach.

Anmälan

Webbinariet är kostnadsfritt. Anmäl dig här på webben. Inför webbinariet får du ett mejl med information och länk till Zoom.

Välkommen!

Marie-Louice Wallin

Marie-Louice Wallin är certifierad ICF Coach. Hon har länge intresserat sig för människor, relationer och hälsa. Hennes egna erfarenheter och upplevelser av livet har varit en drivkraft till att lära sig att förstå och själv kunna påverka sin hälsa, utveckla sig själv och sina relationer.

I grunden är Marie-Louice utbildad förskollärare och pedagogik, kreativitet och lärande har varit ett tema i hennes liv. Hon har arbetat med friskvård och personligt ledarskap i över 20 år och brinner för att hjälpa människor att växa. Genom åren har hon fått förtroendet och glädjen att följa många människors resa mot ökat välbefinnande genom att utforska de outnyttjade potentialerna som finns inom var och en, såväl privat som yrkesmässigt.

"Det är med glädje, stolthet och inspiration jag delar med mig av min kunskap och mina erfarenheter, vilka 2009 tog formen av en egen coachutbildning, i det egna företaget Coaching- Heart to Heart. Våren 2011 kvalitetsgranskades och godkändes coachutbildningen av ICF (International Coach Federation). Nu har företaget bytt namn och heter numera Novus Coachutbildning."

www.novus-coachutbildning.se

Marie-Louice Wallin