Vässa din förhandlingsteknik

Plats Södertälje

Arbetar du inom HR? Vill du bli bättre på att förhandla med facket? Målet med en bra förhandling är att alla parter ska bli så nöjda som möjligt. För att nå dit krävs noggranna förberedelser och en välplanerad strategi.

Boka kursen nu

Mål


Kursen "Spetsa din förhandlingsteknik!" är speciellt framtagen för dig som arbetar med HR och som leder eller deltar i förhandlingar gällande till exempel omorganisationer, uppsägningar, löner och anställningsvillkor.

Kursen ger dig kunskaper om aktuella regelverk, kommunikation, mål och spelregler samt praktisk träning i förhandlingar som gör att du kan behärska olika förhandlingssituationer och öka dina möjligheter att nå ett förhandlingsresultat där alla parter är nöjda.

Kursinnehåll

  • olika tekniker
  • olika förhandlingar
  • hur man förbereder sig
  • checklistor inför förhandlingen
  • motpartens vanligaste knep
  • vad säger lagen?

Gruppstorlek

Antalet deltagare är begränsat till 12 personer.

Litteratur och material

Återkommer vi om

Intyg

Intyg utfärdas efter utbildningens slut för de deltagare som varit närvarande minst 75% av tiden och förutsatt att hela avgiften är betald.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Kristofer Palmblad

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
16 nov 2021 - 16 nov 2021
Ti 09:00 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1105530
Pris
1775 kr