Vässa din förhandlingsteknik Distans Live

Plats Distans

Arbetar du inom HR? Vill du bli bättre på att förhandla med facket? Målet med en bra förhandling är att alla parter ska bli så nöjda som möjligt. För att nå dit krävs noggranna förberedelser och en välplanerad strategi.

Boka kursen nu

Mål


Kursen "Spetsa din förhandlingsteknik!" är speciellt framtagen för dig som arbetar med HR och som leder eller deltar i förhandlingar gällande till exempel omorganisationer, uppsägningar, löner och anställningsvillkor.

Kursen ger dig kunskaper om aktuella regelverk, kommunikation, mål och spelregler samt praktisk träning i förhandlingar som gör att du kan behärska olika förhandlingssituationer och öka dina möjligheter att nå ett förhandlingsresultat där alla parter är nöjda.

Kursinnehåll

  • olika tekniker
  • olika förhandlingar
  • hur man förbereder sig
  • checklistor inför förhandlingen
  • motpartens vanligaste knep
  • vad säger lagen?

Gruppstorlek

Antalet deltagare är begränsat till 12 personer.

Litteratur och material

Återkommer vi om

Intyg

Intyg utfärdas efter utbildningens slut för de deltagare som varit närvarande minst 75% av tiden och förutsatt att hela avgiften är betald.

Övrigt

Kursen körs uteslutande via Zoom så kursledare samt deltagare är online samtidigt vid varje kurstillfälle. I denna kurs kan du sitta hemma och ta del av kursen - allt du behöver är en dator, ipad eller mobil med uppkoppling samt en webbcamera. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare.

Kursledare

Kristofer Palmblad

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
22 mar 2022 - 22 mar 2022
Ti 09:00 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1105699
Pris
1775 kr