Satsa på en ny karriär Distans Live

Plats Distans

Vill du ta nästa steg i karrären? Vill du hitta dina drivkrafter? Denna online kurs är för dig som behöver hjälp att utforska dina möjligheter och utveckla dom utifrån relevanta nyckelverktyg för att ta nästa steg i karriären!

Kursinnehåll

Karriär handlar inte bara om att bli chef utan alla kan ha sin egen karriärutveckling. Alla hamnar vi i livet i en situation då vi behöver stanna upp och fundera över vart jag är på väg och vad jag vill med mitt liv och arbetsliv. Att göra medvetna val bidrar till att vi människor mår bra och får använda våra resurser på rätt sätt. Första steget att göra medvetna val är att ta reda på vad du vill.

• Session 1: Vi tittar på din bakgrund (CV), personligt brev samt din "elevator pitch"
  • Session 2: Från ett läge till ett annat, vi utgår från dina styrkor/svagheter samt intervju teknik.
  • Session 3: Att identifiera dina "begränsande" övertygelser och jobb sök strategi
  • Coachning och reflektioner görs i varje pass.

Kursmaterial

Eventuellt kursmaterial betalas av dig som kursdeltagare.

Kursen körs uteslutande via Zoom så kursledare samt deltagare är online samtidigt vid varje kurstillfälle. I denna kurs kan du sitta hemma och ta del av kursen - allt du behöver är en dator, ipad eller mobil med uppkoppling samt en webbkamera. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare

Cristina Söderberg

Cristina Söderberg är affärsstrateg med expertis inom Change Management och ledarskap med över 28 års arbetslivserfarenhet globalt.

Cristina är även certifierad coach och NLP Master Practitioner.

Nominerad till Årets Chef av Chef Magazine år 2015 och 2016.

Hon håller också i utmärkelsen “Distinguished Toastmaster" (DTM) inom konsten att prata inför publik i den världskända organisationen Toastmasters International och är även talarcoach för TedX Stockholm.

Cristina Söderberg

Kontakta Kundtjänst i Södertälje