Hitta din egen pitch Distans Live

Plats Distans

Hur når du fram med ett lockande budskap som fångar lyssnaren? I denna kurs får du lära dig att bygga din pitch oavsett om det handlar att presentera en idé, dig eller ditt varumärke med fokus på situationer i arbetslivet.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Denna kurs har som syfte att lära dig att förmedla ett intresseväckande budskap på ett fängslande sätt, att bygga upp din personlig pitch och hur du presenterar på ett fängslande retorisk sätt. Kroppsspråk, röst är viktiga delar i denna kurs som relevanta komponenter i en framgångsrik presentation.
  • Session 1: Presentation content, pitch introduktion.
  • Session 2: Att skapa en egen pitch

Kursupplägg

Kursen körs uteslutande via Zoom så kursledare samt deltagare är online samtidigt vid varje kurstillfälle. I denna kurs kan du sitta hemma och ta del av kursen - allt du behöver är en dator, ipad eller mobil med uppkoppling samt en webbcamera. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare

Vid begäran skriver vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

Cristina Söderberg

Cristina Söderberg är affärsstrateg med expertis inom Change Management och ledarskap med över 28 års arbetslivserfarenhet globalt.

Cristina är även certifierad coach och NLP Master Practitioner.

Nominerad till Årets Chef av Chef Magazine år 2015 och 2016.

Hon håller också i utmärkelsen “Distinguished Toastmaster" (DTM) inom konsten att prata inför publik i den världskända organisationen Toastmasters International och är även talarcoach för TedX Stockholm.

Cristina Söderberg

Kontakta Kundtjänst i Södertälje