Effektiv planering i arbetslivet Distans Live

Plats Distans

Lär dig hur du använder effektivitet som huvudverktyg för att öka din produktivitet och samtidigt balansera förväntningarna både hemma och på arbetsplatsen

Boka kursen nu

Tidshantering är processen som används för att planera och utöva medveten kontroll över tid som spenderas på specifika aktiviteter, särskilt för att öka effektiviteten, produktiviteten och framför allt beslutfattande.

Vem vänder sig kursen till?


Utbildningen vänder sig till de som känner behovet av att bli mer effektiv genom att prioritera bättre, ha koll på detaljer, undvika stress, hantera och förberedda det dagliga både i sitt arbete som i privatliv (få ihop båda dimensioner) samt få balans medans man får mera gjort.

Kursinnehåll


  • Session 1: Introduktion effektiv planering och tidshantering.
  • Session 2: Verktyg för struktur, prioriteringar.
  • Session 3: Att hantera Prokrastinering (uppskjutarbeteende)

Litteratur och material


Under kursen används lärarnas egna dokumentation, interaktiva övningar samt deltagarnas egna bidrag och erfarenheter.

Kursen körs uteslutande via Zoom så kursledare samt deltagare är online samtidigt vid varje kurstillfälle. I denna kurs kan du sitta hemma och ta del av kursen - allt du behöver är en dator, ipad eller mobil med uppkoppling samt en webbcamera. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare

Kursledare

Cristina Söderberg

Cristina Söderberg är affärsstrateg med expertis inom Change Management och ledarskap med över 28 års arbetslivserfarenhet globalt.

Cristina är även certifierad coach och NLP Master Practitioner.

Nominerad till Årets Chef av Chef Magazine år 2015 och 2016.

Hon håller också i utmärkelsen “Distinguished Toastmaster" (DTM) inom konsten att prata inför publik i den världskända organisationen Toastmasters International och är även talarcoach för TedX Stockholm.

Cristina Söderberg

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
01 mar 2021 - 15 mar 2021
Må 17:00 - 18:30
Tillfällen
3
Studietimmar
6
Kurs-ID
1076674
Pris
1200 kr