Bli en framgångsrik jobbsökare, Distans

Plats Distans

Denna kurs ger dig alla verktyg för att snabbt och lätt ta dig an samtliga delar i ditt jobbsökningsprojekt, så att du fortare kan nå ditt mål – det nya jobbet! Kursledare är Charlotte Hågård, erfaren karriärexpert.

Du får tillgång till kursen inom 1-3 dagar från att du gör anmälan och kan sedan ta del av kursen online på valfria tider. Du har tillgång till kursen i 180 dagar från anmälan.

I kursen Bli en framgångsrik jobbsökare, Distans lär du dig hur du lägger upp en framgångsrik jobbsökning för att få ditt drömjobb eller -uppdrag på kortast möjliga tid. Målet är att halvera din jobbsökningstid genom att använda smarta tips och verktyg, de bästa metoderna och en effektiv planering.

Att nå framgång som jobbsökare handlar inte bara om att ha ett bra CV utan också om att nätverka, ha koll på de senaste jobbsökningsmetoderna, använda LinkedIn och lyckas med din personliga marknadsföring. Charlotte Hågård ger dig massor av inspiration och konkret kunskap som hjälper dig framåt. Hon har under de senaste 25 åren coachat tusentals personer till nya jobb och utmaningar.

Målgrupp

Alla som söker nya utmaningar, nytt jobb eller uppdrag.

Innehåll

Kursen består av tolv steg:
 1. Håll MOTIVATIONEN uppe
 2. Skaffa dig en god SJÄLVINSIKT
 3. Sätt ett tydligt JOBBSÖKNINGSMÅL
 4. Lägg upp en effektiv JOBBSÖKARPLAN
 5. Skriv ett proffsigt CV
 6. Skriv intresseväckande ANSÖKNINGSBREV
 7. Boosta din LINKEDIN-PROFIL
 8. Lär dig smarta JOBBSÖKNINGSMETODER
 9. Bli en framgångsrik NÄTVERKARE
 10. Kartlägg jobben med INFORMATIONSINTERVJUER
 11. Använd LINKEDIN som JOBBSÖKARPLATTFORM
 12. Lyckas med ANSTÄLLNINGSINTERVJUN

Kursmål

Efter kursen kommer du att ha:

 • bättre självinsikt och ett stärkt självförtroende
 • ökad förmåga att marknadsföra dig själv, vad du kan och vilket värde du tillför
 • en tydlig målbild för din karriär och jobbsökning
 • kunskap om de senaste metoderna för att söka jobb
 • en effektiv plan för ditt jobbsökande

Kursupplägg

Kursen består av 12 avsnitt med videolektioner, praktiska nedladdningsbara arbetsblad, checklistor och mallar. Du tar del av innehållet i din egen takt och kan gå tillbaka och repetera när du vill. Du har tillgång till kursen i 180 dagar.

I kursen ingår även medlemskap i en exklusiv grupp på Facebook för Folkuniversitetets deltagare. Där kan du kan ställa frågor till kursledaren Charlotte Hågård, få tips och inspiration samt nätverka med andra i ett gemensamt sammanhang.

Om kursavgiften

Kursavgiften 675 inkluderar moms 25 procent.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Kursledare

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher. Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker, är ofta intervjuad i media, har varit karriärcoach i DN och TV4 Nyhetsmorgon och coachat flera tusen personer, individuellt och i grupp.

Hennes senaste bok heter ”Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande LinkedIn-profil och CV”. Hon är också sedan flera år en uppskattad föreläsare på Folkuniversitetet i Stockholm.

Charlotte Hågård

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
02 dec 2022 -
Studietimmar
6
Kurs-ID
1131632
Pris
675 kr