Bli en stjärna på LinkedIn, Distans

Plats Distans

Denna kurs ger dig alla verktyg för att bygga en professionell LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll. Kursen leds av Charlotte Hågård, en av landets främsta experter på LinkedIn!

Du får tillgång till kursen inom 1-3 dagar från att du gör anmälan och kan sedan ta del av kursen online på valfria tider. Du har tillgång till kursen i 180 dagar från anmälan.

Att ha en proffsig LinkedIn-profil är idag ett måste, vare sig du ska söka jobb, bygga din karriär eller hitta nya kunder eller medarbetare. Din profil måste kunna attrahera och imponera på din besökare som ofta får sitt första professionella intryck av dig på LinkedIn. Med denna kurs kan du i din egen takt skapa eller uppdatera din profil så att den passar och gagnar dig på bästa sätt. Karriärexperten Charlotte Hågård ger smarta konkreta tips och har i sitt arbete granskat tusentals LinkedIn-profiler.

Kursmål

Efter kursen kommer du att ha:
 • Ett proffsigt digitalt visitkort
 • Bättre självinsikt och självförtroende
 • Skapat en attraktiv profil och ett positivt personligt varumärke
 • Ökad förmåga att kommunicera vad du kan och vilket värde du tillför
 • Tränat på att sälja dig själv på rätt sätt till rätt målgrupp utifrån de mål du har

Kursupplägg

Kursen består av 23 videos med olika teman och praktiska nedladdningsbara arbetsblad, checklistor och övningar som du kan fylla i digiitalt medan du utarbetar din nya LinkedIn-profil. I kursen ingår även medlemskap i en exklusiv grupp på Facebook för Folkuniversitetets deltagare där du kan ställa frågor till kursledaren Charlotte Hågård, nätverka med andra och få inspiration.

I kursen ingår

 • 23 videos inklusive 5 bonusvideos med specifika tips för dig som är student, jobbsökare, chef, egenföretagare eller karriärbytare
 • 14 arbetsböcker som du kan ladda ned
 • 7 tips- och checklistor
 • Engagerande tips och övningar i varje avsnitt
 • Möjlighet att göra kursen i din egen takt
 • 180 dagars tillgänglighet
 • Medlemskap i Facebookgrupp för att ställa frågor mm.

Om kursavgiften

Kursavgiften 675 inkluderar moms 25 procent.

Sagt av tidigare deltagare

"Mycket bra och inspirerande kurs. Det är oxå mycket Charlotte som person som gör kursen så bra. Efter alla videos kan man nästan höra Charlottes röst för sig själv i huvudet. Jag tänker större, en sammanfattning av vad jag har gjort, min story och vad jag som person vill framåt. Jag har också gjort min profil mer unik utifrån mig.”
Maria Wahlberg

”Jag har uppskattat att jag själv kunnat gå kursen i den takt jag själv velat och att det går att pausa en film, kolla på LinkedIn parallellt och tycker att filmerna och materialet i sin helhet har varit lättförståeligt och bra. Även bra med Facebookgruppen och chattarna. Kursen har peppat mig och gett mig positiv energi att söka jobb och att tro på mig själv.”
Magdalena Evaldson

”Suveränt upplagd med pedagogiska lagom långa webinarier som tar udden ur ångesten, och styr en i rätt riktning mot en ny uppdaterad Linked in profil. Även pdf:erna gör det lättare att ta de olika stegen till en ny profil. Jag ser att jag har fler visningar, framförallt från rekryterare, fått flera inbokade intervjuer och många fler kontaktförfrågningar”.
Maria Lämber

”Mycket strukturerat och bra upplägg, arbetsböckerna är superbra att jobba i efter att ha tittat på video. Jag har upptäckt att jag fått fler besökare sedan jag började jobba med profilen samtidigt som jag börjat lära känna mig själv lite bättre. Jag rekommenderar kursen varmt!”
Camilla Ekström

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Kursledare

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher. Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker, är ofta intervjuad i media, har varit karriärcoach i DN och TV4 Nyhetsmorgon och coachat flera tusen personer, individuellt och i grupp.

Hennes senaste bok heter ”Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande LinkedIn-profil och CV”. Hon är också sedan flera år en uppskattad föreläsare på Folkuniversitetet i Stockholm.

Charlotte Hågård

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
02 dec 2022 -
Studietimmar
8
Kurs-ID
1131631
Pris
675 kr