Bli en framgångsrik jobbsökare, Distans Live

Plats Distans

Kursen består av två delar – 1. Sex live-lektioner med karriärexperten Charlotte Hågård på webben samt 2. Onlinekursen Bli en framgångsrik jobbsökare med mängder av videos, arbetsmaterial och checkilstor.

Boka kursen nu

Delbetalning möjlig.

Nu är det dags att satsa på dig själv och din utveckling i arbetslivet! I den här kursen lär du dig steg för steg hur du lägger upp en effektiv jobbsökning så att du kan få ditt drömjobb eller ditt nya spännande uppdrag på kortast möjliga tid! I kursen kommer du att få alla verktyg du behöver för att snabbt och lätt ta dig an alla delar i ditt jobbsökningsprojekt så du kan fortare nå ditt mål - det nya jobbet eller uppdraget!

Kursmål

Efter kursen kommer du att ha:

  • bättre självinsikt och ett stärkt självförtroende
  • ökad förmåga att marknadsföra dig själv i ett modernt CV och brev som sticker ut en tydlig målbild för din karriär och din jobbsökning
  • kunskap om 20 olika sätt att söka jobb
  • en effektiv plan för ditt jobbsökande

Kursupplägg

I detta kursupplägg, ”Distans Live”, är du med på sex inspirerande livesända lektioner med den erfarna och inspirerande karriärexperten Charlotte Hågård tillsammans med andra deltagare. Under de matnyttiga lektionerna går Charlotte igenom 12 viktiga steg för att lyckas med att hitta ditt nästa steg i arbetslivet och lägga upp din jobbsökning på rätt sätt så det blir du som får jobbet. Innehållet i liveträffarna baseras på avsnitten i online-kursen ”Bli en framgångsrik jobbsökare”, varvat med interaktion med gruppen. Charlotte delar med sig av olika exempel baserat på hennes långa erfarenhet av att coacha tio tusentals personer i karriärfrågor under många år.

I kursen kan du ställa frågor, få fördjupade extrakunskaper och samtidigt dra nytta av energin och inspirationen i gruppen. De fasta kurstillfällena ger struktur och inspiration till att jobba med din utveckling och jobbsökningsteknik mellan gångerna så att du steg för steg skapar resultat och tar dig till målet – det nya spännande jobbet!

Kurstillfällena äger rum en gång per vecka. Mellan tillfällena jobbar du med materialet i onlinekursen – videor, checklistor, arbetsböcker – som hjälper dig att snabbt komma framåt i arbetet med att hitta nästa steg i arbetslivet. Du har tillgång till online materialet i 180 dagar.

Ur innehållet

1. Håll MOTIVATIONEN uppe
2. Skaffa dig en god SJÄLVINSIKT
3. Sätt ett tydligt JOBBSÖKNINGSMÅL
4. Lägg upp en effektiv JOBBSÖKARPLAN
5. Skriv ett proffsigt CV
6. Skriv intresseväckande ANSÖKNINGSBREV
7. Boosta din LINKEDIN-PROFIL
8. Lär dig smarta JOBBSÖKNINGSMETODER
9. Bli en framgångsrik NÄTVERKARE
10. Kartlägg jobben med INFORMATIONSINTERVJUER
11. Använd LINKEDIN som JOBBSÖKARPLATTFORM
12. Lyckas med ANSTÄLLNINGSINTERVJUN

I kursen ingår även ett medlemskap i en exklusiv kursgrupp på Facebook för Folkuniversitetets deltagare där du kan nätverka med andra, få tips och ställa frågor till kursledaren Charlotte Hågård och hennes team.

Kursmaterial

Mellan de sex kurstillfällena arbetar du själv med onlinematerialet som innehåller 12 inspirerande och matnyttiga videor samt 12 pedagogiska arbetsböcker.som du kan fylla i digitalt medan du jobbar fram ditt nya mål för ditt yrkesliv och din jobbsökning. Engagerande tips och övningar i varje avsnitt.180 dagars tillgänglighet till onlinematerialet.

Kursdatum

De livesända lektionerna äger rum en gång i veckan i sex veckor med uppehåll 25/11. Sista kurstillfället äger rum på en onsdag istället för en torsdag (onsdag 1/12).

Om kursledaren

Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna och välkända karriärcoacher (www.charlottehagard.se). Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker, är ofta intervjuad i media, har varit karriärcoach i DN och TV4 Nyhetsmorgon och coachat flera tusen personer, individuellt och i grupp. Sedan ett antal år ger hon kontinuerligt uppskattade föreläsningar och kurser om karriärutveckling på Folkuniversitetet i Stockholm.

Kursledare

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher. Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker, är ofta intervjuad i media, har varit karriärcoach i DN och TV4 Nyhetsmorgon och coachat flera tusen personer, individuellt och i grupp.

Hennes senaste bok heter ”Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande LinkedIn-profil och CV”. Hon är också sedan flera år en uppskattad föreläsare på Folkuniversitetet i Stockholm.

Charlotte Hågård

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
28 okt 2021 - 25 nov 2021
To 09:00 - 10:30
Tillfällen
5
Studietimmar
10
Kurs-ID
1105048
Pris
1650 kr