Strategiska färdigheter i arbetslivet Distans Live

Plats Distans

Har du någonsin fått feedback om att du "måste vara mer strategisk"? Känner du att du behöver förstärka denna färdighet? Då är detta online kursen för dig. Lär dig de steg som krävs för att bli mer strategisk i arbetslivet!

Boka kursen nu

Till vem riktar sig kursen?

Om du någonsin på jobbet har fått feedback om att du "måste vara mer strategisk" eller om du känner att du skulle behöva förstärka denna färdighet - då är detta kursen för dig! Lär dig de steg som krävs för att bli mer strategisk i ditt nuvarande yrke. Här får du även kunskapen att omsätta dina nya färdigheter i privat livet.

Kursinnehåll


  • Session 1: Strategiskt tänkande och problemlösning
  • Session 2: Beslutfattande

Litteratur och material

Under kursen används lärarnas egna dokumentation, interaktiva övningar samt deltagarnas egna bidrag och erfarenheter.

Kursen körs uteslutande via Zoom så kursledare samt deltagare är online samtidigt vid varje kurstillfälle. I denna kurs kan du sitta hemma och ta del av kursen - allt du behöver är en dator, ipad eller mobil med uppkoppling samt en webbcamera. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare

Kursledare

Cristina Söderberg

Cristina Söderberg är affärsstrateg med expertis inom Change Management och ledarskap med över 28 års arbetslivserfarenhet globalt.

Cristina är även certifierad coach och NLP Master Practitioner.

Nominerad till Årets Chef av Chef Magazine år 2015 och 2016.

Hon håller också i utmärkelsen “Distinguished Toastmaster" (DTM) inom konsten att prata inför publik i den världskända organisationen Toastmasters International och är även talarcoach för TedX Stockholm.

Cristina Söderberg

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
09 sep 2021 - 16 sep 2021
To 17:00 - 18:30
Tillfällen
2
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
1102989
Pris
800 kr