Sök Meny
Företagsutbildning, Södertälje

Företagsutbildning i Södertälje

Företagsutbildning för dig som anser att utveckling och utbildning hör ihop.

Vi skräddarsyr utbildningar för företag, myndigheter och organisationer över hela landet. Oavsett hur många och hur olika ni är har vi något som passar er. Vi erbjuder allt från kortare kurser till längre diplomutbildningar, skräddarsydd utbildning i grupp eller individuell undervisning i språk. Som att plocka från ett lyxigt smörgåsbord, man väljer det bästa. Prova själv genom att variera och kombinera vårt rika utbud!

Vi är lika bra på utbildning för företag och organisationer som vi är på att erbjuda utbildning till privatpersoner. Därför har ni all anledning att kontakta oss om ni har kompetensutvecklingsbehov. Vi skapar en lösning just för er!

Vi erbjuder även privatundervisning (1-1) via Skype! Perfekt för dig som bor utomlands, reser mycket eller bara vill ha ett flexibelt upplägg.

Vår utbildningsprocess

Vi ser på kompetensutveckling ur ett helhetsperspektiv. Vi utgår alltid från individen eftersom vi är övertygade om att det bara är då vi beaktar den enskildes erfarenheter, förutsättningar och förväntningar som vi kan skapa en lyckad inlärningsprocess.

Vår pedagogik och våra lärare

All vår verksamhet vilar på studiecirkelns pedagogik, vilket betyder att deltagaren är i centrum och att hans eller hennes bakgrund, egna förväntningar och erfarenheter tas tillvara i utbildningen.

Kursformer

Hos oss kan du välja mellan många olika utbildningsformer. Vi möter dina behov med kurser ur det öppna utbudet eller helt skräddarsydda lösningar.

Vad säger våra kunder?

Vi får ofta höra att våra kunder speciellt uppskattar vår flexibilitet, den personliga kontakten och vår erfarenhet. Dessutom får vi beröm för att vi lovar och håller vår kvalitet hela vägen – det gäller både lärare och kursupplägg.

Har du frågor?

Kontakta
08-550 949 32
anna.wahlback-jensen@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners