Här har vi också verksamhet

Borgholm

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Borgholms kommun.

Hultsfred

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Hultsfred kommun.

Högsby

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Högsby kommun.

Mönsterås

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Mönsterås kommun.

Mörbylånga

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Mörbylånga kommun.

Nybro

Välkommen till Folkuniversitetet i Nybro.

Oskarshamn

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Oskarshamn kommun.

Torsås

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Torsås kommun.

Vimmerby

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Vimmerby kommun.

Västervik

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Västervik kommun.

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.kalmar@folkuniversitetet.se
Tel: 0480-282 55