Stöd och matchning i Visby

Arbetsmarknadsutbildning Gotland

Letar du jobb och behöver du ett extra stöd i ditt arbetssökande? Då har vi på Folkuniversitetet tjänsten Stöd och matchning med nätverken, aktiviteterna och engagemanget för dig.

Du väljer själv

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb eller en utbildning som matchar dina kunskaper.

Folkuniversitetet i Visby erbjuder ett tryggt och stabilt stöd. Tillsammans med våra professionella och engagerade handledare planerar du din tid hos oss utifrån dina individuella förutsättningar. Du får ett personligt bemötande, blir tagen på allvar och sedd för den du är.

Vi vet att du har erfarenheter och resurser. Det tar vi vara på!

Varför ska jag välja Folkuniversitetet?

  • Vi kan arbetsmarknaden, har stora nätverk och ett nära samarbete med företag i många olika branscher.
  • Vi har unika kunskaper om individuellt anpassade utbildnings- och arbetsmarknadsinsatser.
  • Våra handledare och lärare är erfarna, kunniga och lyhörda. De är experter på att ge rätt stöd till just dig.
  • Vi är en icke-vinstdrivande utbildningsanordnare. Överskott återinvesteras i verksamheten. Det gör att vi kan lägga alla resurser på att säkerställa din väg mot arbete eller utbildning!

Våra deltagare får mer

Vi vet att vårt arbetssätt fungerar. Vi har fått 4 stjärnor från AF, baserat på hur många deltagare som kommer ut i arbete från oss. Ett bevis på att våra deltagare upplever att de får mer är utvärderingar, 87 % är nöjda efter att ha fått stöd, utbildning eller matchning hos oss!

Hur börjar jag?

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt till Stöd och matchning. Därefter kan du välja Folkuniversitetet, uppge KA-nummer: 10055924 till din handläggare. När du har valt oss får du ett beslut genom Arbetsförmedlingen. Vi kontaktar dig med ett startdatum då du får träffa oss. Under det första mötet gör vi en personlig planering tillsammans – sedan är vi igång!

Välkommen till oss!

Kontaktinformation

Mats Ladebäck
Telefon: 0708-32 03 43

Besöksadress: Merkuriusgatan 1, Visby (visa på karta)