Rusta och matcha i Norrköping

Arbetsförmedlingens tjänster Norrköping

Med Rusta och matcha hos Folkuniversitetet når vi tillsammans ditt mål – att ta plats på ett nytt arbete eller en utbildning som för dig närmare ett jobb.

Nytt jobb – Rusta och matcha i Norrköping

Längtar du efter att ta plats på arbetsmarknaden igen? På Rusta och matcha hos Folkuniversitetet i Norrköping tar vi vara på din motivation och hjälper dig framåt med personlig coaching. Vi har lång erfarenhet och ett brett nätverk och kan matcha ihop dig med intressanta arbetsgivare. På så sätt tar vi ditt jobbsökande till nästa nivå. Tillsammans når vi nå ditt mål – att ta plats på ett nytt arbete eller en utbildning som för dig närmare ett jobb.

Så här fungerar Rusta och matcha hos Folkuniversitetet

  1. När du blivit utvald av Arbetsförmedlingen att vara med i Rusta och matcha kan du välja Folkuniversitetet som leverantör av tjänsten.
  2. När du gjort det kommer vi att kontakta dig för ett uppstartsmöte. Där du får träffa din personliga handledare.
  3. Vid det första mötet går du och handledaren igenom din kompetens, ditt CV och personliga brev. Ni kommer sedan att träffas varannan vecka för att följa upp ditt jobbsökande.
  4. När du kommit i gång med ditt jobbsökande får du träffa en person hos oss som är specialist på nätverkande. Hen matchar ihop dig och dina kompetenser med intressanta arbetsgivare. Ni går tillsammans igenom möjliga jobb och arbetsplatser och kartlägger var du skulle passa bäst.
  5. Efter sex månader av coachning och jobbsökande följer vi upp hur långt du har kommit på vägen mot ett nytt jobb eller en utbildning. Om du inte nått ända fram kan vi förlänga samarbetet ytterligare sex månader och jobba vidare tillsammans.

Därför ska du välja Rusta och matcha hos Folkuniversitetet

Hos Folkuniversitetet i Norrköping är det alltid du som är i fokus. Vi är här för att hjälpa dig och för att lyfta dig till nästa nivå. Eftersom vi är en icke vinstdrivande organisation kan vi lägga våra resurser på dig – för din framtids skull.

Låter det intressant? Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen för att ta plats på Rusta och matcha hos oss på Folkuniversitetet. KA-nummer: 10072891

Kontakta oss

Jan Johansson
jan.johansson1@folkuniversitetet.se
Telefon: 073-159 68 52
Adress: St. Persgatan 95, Norrköping


Arbetsförmedlingen

Jag vill veta mer om Rusta och matcha på Folkuniversitetet

Vad kul att du är intresserad av Rusta och matcha på Folkuniversitetet. Fyll i formuläret, så hör vi av oss till dig. Du väljer själv om du vill bli kontaktad via telefon eller e-post.

Jag blir helst kontaktad via