Rusta och matcha i Falun

Arbetsförmedlingens tjänster Falun

Låt oss visa vägen till jobbet! Kundval Rusta och matcha på Folkuniversitetet i Falun – ditt personliga stöd till jobb eller utbildning.

Rusta och matcha hos Folkuniversitetet i Falun

Hos Folkuniversitetet i Falun är det alltid du som är i fokus. Vi är här för att hjälpa dig och för att lyfta dig till nästa nivå. Eftersom vi är en icke vinstdrivande organisation kan vi lägga våra resurser på dig – för din framtids skull.

Därför ska du välja Rusta och matcha på Folkuniversitetet i Falun

  • Våra jobbcoacher kan arbetsmarknaden i Falun utan och innan. De är helt enkelt proffs på att matcha dig med attraktiva arbetsgivare, oavsett bransch.
  • Vi är en av Sveriges största utbildningsanordnare. Om du vill studera hjälper vi dig att snabbt hitta rätt utbildning.
  • Hos oss får du tillgång till flera digitala plattformar där du erbjuds såväl kortare branschspecifika kurser som självcoachningsprogram, för att vässa ditt cv och stärka dig som individ.

Så här går det till

När Arbetsförmedlingen erbjuder dig tjänsten Rusta och matcha kan du välja Folkuniversitetet som leverantör. När du har valt oss tar vi kontakt med dig och bjuder in dig till ett möte där du träffar din personliga handledare. Sen är vi i gång!

Vår metod har genom åren hjälpt tusentals människor vidare till arbete eller studier. Den bygger på fyra steg som ger snabba resultat och hjälper dig att uppnå dina mål:

  • Klargöra
  • Prioritera
  • Planera
  • Agera

Tillsammans kommer vi att sätta mål, kartlägga din kompetens, arbeta med ditt CV och ditt personliga brev, vässa ditt jobbsökande och nätverkande och matcha dig mot arbetsgivare. Och så kommer du att söka massa jobb också!

Du kommer ha ett personligt möte med din jobbcoach varannan vecka och utöver det har vi gemensamma gruppträffar, intressanta studiebesök och mycket mer.

Vi ses!

Vill du veta mer?

Janna Sporre Gyll
023- 661 54 63
janna.sporre-gyll@folkuniversitetet.se 


Arbetsförmedlingen

Jag vill veta mer om Rusta och matcha på Folkuniversitetet

Vad kul att du är intresserad av Rusta och matcha på Folkuniversitetet. Fyll i formuläret, så hör vi av oss till dig. Du väljer själv om du vill bli kontaktad via telefon eller e-post.

Jag blir helst kontaktad via