Rusta och matcha

Rusta och matcha – ditt personliga stöd till jobb eller utbildning!

Deltagare på Rusta och matcha hos Folkuniversitetet

Behöver du hjälp med att skaffa jobb eller hitta rätt i utbudet av studier? På Folkuniversitetets Rusta och matcha anpassar vi tjänsten efter dina behov. Tillsammans med en personlig handledare (kontaktperson) får du stöttning i allt från att skriva ett bra CV, hitta ditt nya jobb och att finna studiemotivation.

Rusta innebär att vi förbereder dig som behöver extra stöd för att få arbete. Matcha innebär att vår erfarna personal kopplar ihop dig med ditt nya jobb eller rätt studier. Genom ett personligt och individanpassat stöd når du dina mål på kortast möjliga tid.

Därför ska du välja Rusta och matcha hos Folkuniversitetet

• Våra handledare kan arbetsmarknaden och är proffs på att matcha ihop dig med attraktiva arbetsgivare, oavsett bransch.

• Vi är en av Sveriges största utbildningsanordnare. Om du vill studera hjälper vi dig att snabbt hitta rätt utbildning.

• Folkuniversitetet är inte vinstdrivande. Vi lägger alla resurser på att du ska nå dina mål och få ett nytt jobb på kortast möjliga tid.

Så här går det till

När Arbetsförmedlingen erbjuder dig tjänsten Rusta och matcha kan du välja Folkuniversitetet som leverantör. När du har valt oss tar vi kontakt med dig och bjuder in dig till ett möte där du träffar din personliga handledare. Sen är vi i gång!

Se alla våra orter där vi erbjuder tjänsten Rusta och matcha i listan nedan.

Deltagare på Rusta och matcha hos Folkuniversitetet

""

54 resultat

54 resultat