Arbetsträning i Eskilstuna

Arbetsträning och rehab Eskilstuna

Folkuniversitetet erbjuder praktiskt inriktad och individuellt anpassad arbetsträning för dig som vill förbereda dig för att komma tillbaka till arbete och/eller träna dina basfärdigheter inför arbete. Hos oss på kan du välja arbetsträning inom olika områden med syfte att möta dina förutsättningar, specifika behov och intressen.

Två kvinnor och en man samtalar stående i en ljus lokal på Folkuniversitetet.

Under din tid hos oss får du möjlighet att skaffa nya erfarenheter och referenser. Du kommer att träna på att förhålla dig till arbetskamrater och arbetsledning samt att hantera de krav och förväntningar som finns på en arbetsplats. Det är viktigt att ditt arbete känns meningsfullt och vi har löpande uppföljningssamtal om dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna är varierade, beprövade och bidrar till din utveckling i din egen takt.

Vi har arbetsträning i Eskilstuna med nedanstående aktiviteter:

  • Värdskap & Trivsel – hålla ordning i våra skollokaler och gemensamma utrymmen
  • Kontor/administration/försäljning – enklare arbete som sökningar, arkivering, registrering, sammanställning av tidrapporter, utarbetande av diverse administrativa underlag i Word och Excel. Framtagning av underlag till försäljnings- och marknadsföringsmaterial.

Välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson

Anders Olsson, anders.olsson@folkuniversitetet.se
Telefon: 070-169 41 74
Besöksadress: Tullgatan 8, Eskilstuna