Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Ryska konversation B1

Ryska konversation B1

Det finns bara ett sätt att bli bättre på att prata ryska - att göra det ofta. Här får du konversera ryska med en ryss. Få ut mer av din resa till Ryssland eller i umgänget med rysktalande vänner.

Kursen passar dig som befinner dig på nivå B1 enligt Europarådets nivåskala och som har vilande kunskap i ryska som inte har använts så flitigt. Du bör känna igen dig i följande beskrivning. Jag kan förstå fraser och vanliga ord som rör personliga förhållanden. Jag kan kommunicera i enkla sammanhang

Mål
Efter kursen talar du en mer korrekt ryska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen.

Kursinnehåll
På kursen får du lära dig: Vi tränar konversation och gör muntliga övningar samt jobbar med ordförrådet för att få ett mer varierat språk. Vi går också igenom vanliga språkliga misstag och hur du talar en mer korrekt ryska.

Kursupplägg
Fokus ligger på att öva din förmåga att delta i samtal och diskussioner om vardagliga händelser. Du får arbeta med att göra ditt tal säkert, flytande och naturligt

Lärare
Din lärare har ryska som modersmål eller har bott en längre tid i Ryssland. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Garvaregatan 13, 46130 TROLLHÄTTAN
Kursstart
3 okt 2019
Antal veckor
7 veckor
Tider
To 18:00 - 20:30
Studietimmar
21
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
7 st
Arr nr.
1018769
Platser kvar
Ja
Pris
1 450 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Få vårt nyhetsbrev

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Diplomerad HR assistent