Italienska A2 konversation och grammatik intensiv

INTENSIVKURS - En lättare konversationkurs med grammatik för dig som ligger på nivå A2 och som vill komma igång och prata. Max 10 deltagare!

INTENSIVKURS TRE VECKOR

Förkunskaper
Du bör ligga på nivå A2 enligt den europeiska nivåskalan. Gör gärna vårt språktest om du är osäker på din nivå.

Innehåll
Utgångspunkten är att du ska träna på att våga prata italienska. Ämnen som kan ligga till grund för konversation på denna nivå är:

• väder
  • mat
  • kläder
  • bostad
  • familjen
  • resor/semester
  • grammatik som hör till

Kursupplägg
Undervisningen sker helt på italienska. Vi arbetar bland annat med dialoger två och två, konverserar i grupp och övar upp hörförståelsen. Kursen är deltagarcentrerad, vilket innebär att kursen anpassas efter deltagarna, deras behov, intressen och allmänna bakgrund för att utbildningen ska upplevas som meningsfull.

Material
Läraren använder sig av egna övningar, artiklar från italiensk media och kanske någon bok. Eventuell litteratur ingår inte i kursavgiften. Information om kurslitteratur finns i kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Hemuppgifter
Hemuppgifter ingår.

Lärare
Samtliga våra italiensklärare har italienska som modersmål. Vi lägger också stor vikt vid akademisk utbildning, pedagogisk erfarenhet och kunskap. Lärarna har undervisningsvana och insikt i svensktalandes förutsättningar/svårigheter vid inlärning av italienska. Folkuniversitetet bedriver dessutom kontinuerlig fortbildning för våra lärare.

Elena Martelli

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
13 aug 2019
Slutdatum
5 sep 2019
Antal veckor
4 veckor
Tid kvar till startdatum:
80 dagar
Ti 16:45 - 19:00
To 16:45 - 19:00
(En studietimme är 45 minuter)
8 st
2 575 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners