Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Finska A2 lätt konversation

Finska A2 lätt konversation

Vill du bli bättre på att tala Finska? Det finns bara ett sätt att bli bättre på att prata finska- att göra det ofta! Här talar vi lätt finska och bygger upp ditt ordförråd.

Kursen passar dig som befinner dig på nivå A2 enligt Europarådets nivåskala och som har vilande kunskap i finska. Du bör känna igen dig i följande beskrivning. Jag kan förstå fraser och vanliga ord som rör personliga förhållanden. Jag kan kommunicera i enkla sammanhang.

Mål

Efter kursen talar du en mer korrekt finska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen.

Kursinnehåll

Vi tränar konversation och gör muntliga övningar samt jobbar med ordförrådet för att få ett mer varierat språk. Vi går också igenom vanliga språkliga misstag och hur du talar en mer korrekt finska.

Kursupplägg

Fokus ligger på att öva din förmåga att delta i samtal och diskussioner om vardagliga händelser. Du får arbeta med att göra ditt tal säkert, flytande och naturligt.


Lärare

Din lärare har finska som modersmål eller har bott en längre tid i Finland. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Garvaregatan 15, 46130 TROLLHÄTTAN
Kursstart
27 feb 2020
Antal veckor
7 veckor
Tid kvar till startdatum:
31 dagar
Tider
To 18:00 - 20:30
Studietimmar
21
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
7 st
Arr nr.
1046913
Platser kvar
Ja
Pris
1 525 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Få vårt nyhetsbrev

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.