Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Business English - Skypekurs

Business English - Skypekurs

Arbetar du i en internationell kontext och vill utveckla din engelska? Har du en mångsidig yrkesroll som kräver global kommunikation? Här är kursen för dig – Business English!

Vem kan gå kursen?

Du som har nivå B1 på Europarådets nivåskala. För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest. Att välja en passande nivå är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Kursinnehåll

Vi utforskar engelska som arbetsspråk utifrån fokus på ökade kunskaper inom ordförråd och muntlig framställning. Vi övar också på att få ett självsäkert sätt för att hantera det engelska språket, på ett proffsigt vis i varierade yrkessituationer. Kursen behandlar även hur du kan hantera besvärliga språkliga situationer i din yrkesmiljö.

Gruppundervisning, max 6 deltagare. Undervisningen sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna.

Mål

Efter kursens slut har du kunskaper i engelska anpassad för yrkesutövning, så som vid mötessituationer, publika presentationer, kundkontakt m.m. Du får med dig praktiska såväl som teoretiska färdigheter för hur du hanterar engelska professionellt och självsäkert i arbetet.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 6 veckor. Totalt 18 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete.

Litteratur/material

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Läraren använder sig även av annat extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande. Vi meddelar innan kursstart vilket material som ska användas samt hur ni beställer detta.


Övrig information


För att undervisningen ska fungera så problemfritt som möjligt måste ni innan kursstart ha: Bredbandsuppkoppling (1024 kbs eller högre), Skype (laddas ner från länken nedan), Headset om inte mikrofon är inbyggd samt webbcamera. Vi ber er kontrollera att ni använder den senaste versionen av Skype och att ni under lektionerna är ensamma i rummet.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser förutsatt att tillräckligt många deltagare anmäler sig. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare. Vi vill dock reservera oss för att vi i enstaka fall kan bli tvungna att göra ändringar.

Kursintyg

Vid begäran utfärdar vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid minst 75 procents närvaro.

Övrig information

För att undervisningen ska fungera så problemfritt som möjligt måste ni innan kursstart ha: Bredbandsuppkoppling (1024 kbs eller högre), Skype (laddas ner från länken nedan), Headset om inte mikrofon är inbyggd samt webbcamera.

Länkar

Kursledare

Simon Dyer

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Södertälje
info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Storgatan 3, 15172 SÖDERTÄLJE
Kursstart
13 feb 2020
Slutdatum
19 mar 2020
Antal veckor
6 veckor
Tid kvar till startdatum:
21 dagar
Tider
To 18:00 - 20:15
Studietimmar
18
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
6 st
Arr nr.
1042129
Platser kvar
Ja
Pris
1 850 kr