Hitta Fader okänd med DNA

Torsdagsföreläsning

Föreläsning av Christina Sagersten. Har du ett hål i ditt släktträd? Kanske är pappa, morfar eller mormors föräldrar okända? Med hjälp av traditionell släktforskning och den senaste DNA-tekniken kan du nu lösa släktgåtor som tidigare varit omöjliga att lösa. Christina Sagersten som driver "Christina Sagersten Finding Family" brinner för att hjälpa människor att fylla hålen i släktträden. Alla har rätt till sitt ursprung. Kom och lyssna på en inspirerande föreläsning med konkreta tips om hur du gör för att maximera dina chanser att lösa släktgåtan!

Övrig information

Kostnad: 50 SEK för medlem i Södertälje Släktforskarförening och 100 SEK för övriga, betalas på plats kontant. Max 40 personer - ingen föranmälan.

Kundtjänst i Södertälje
info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Storgatan 3, 15172 SÖDERTÄLJE
9 maj 2019
Slutdatum
9 maj 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
48 dagar
To 13:00 - 16:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners