Game Of Thrones och verklig historia

Kom och lyssna på vilka karaktärer eller verkliga händelser som författaren bakom succén Game Of Thrones har inspirerats av när han skrev böckerna.

Föreläsningen handlar om vilka personer, folkslag och händelser som George RR Martin har inspirerats av när han skrev sagan om is och eld. Det kommer blandas med vilka händelser eller karaktärer som Martin har bekräftat som inspiration samt egna tolkningar.

Kom på diskussion eller en föreläsning som inkluderar videoklipp från Youtube från både Games of Thrones och klipp där deras verkliga motsvarigheter gestaltas.

Om föreläsaren

Johan Eriksson är utbildad gymnasielärare i historia och på sin fritid analyserar han gärna hur historiska händelser ger inspiration till filmer och spel. För att skapa en god lärandedynamik är samspelet mellan aktiva deltagare och läraren en framgångsfaktor!

Johan Eriksson

Kundtjänst I Jönköping
info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Skolgatan 25 B, 55316 JÖNKÖPING
25 mar 2020
Slutdatum
25 mar 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
58 dagar
On 18:00 - 20:15
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Sista minuten-kurser

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt.

Till sista minuten-kurserna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Film

Kontakttolkutbildningen Konstateljén Kurser i hållbarhet för företag Skriv bättre i jobbet

Samarbetspartners

Vi samarbetar med olika föreningar och projekt i Jönköping, här kan du läsa om några av de samarbeten vi har just nu.

Våra samarbetspartners