Akrylmåleri - NYHET!

Akrylen kan varieras i det oändliga. Du kan måla akrylen med akvarellteknik, på akvarellpapper, pannå eller duk. Eller traditionellt som täckande oljefärg.

Här får du chansen att lära dig teknikens grunder och spännande nya sätt att använda materialet genom färg- och materiallära och färg- och formanalys. Du får också inspiration och hjälp med att få målarlusten att flöda och vidareutveckla ditt skapande.

Kursen passar för såväl nybörjare som för dig som målat en del tidigare.
Våra konstkurser är från 16 år.

Mål
Kursdeltagaren ska efter avslutad kurs ha fått ökade kunskaper i måleri samt kommit igång med sitt eget bildskapande och fått lust att fortsätta.

Innehåll
På kursen får du öva upp ditt färgseende och använda din kreativitet. Vi kommer att måla på olika underlag, prova på akrylens möjligheter och nya sätt att närma oss motiven. Det blir enskilda och gemensamma genomgångar, och i mån av tid, tittar vi närmare på hur andra konstnärer behandlat akrylen och ger oss nya infallsvinklar i motiv och måleri.

Undervisningsform
Gemensamma genomgångar av olika moment och uppgifter. Självständigt arbete under handledning.

Litteratur/material
Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver bland annat färg, penslar, rit/skissblock etc. Du kommer att få en materiallista inför kursstart.

Utvecklingsmöjligheter
Vill du lägga ner mycket tid och kraft kan vi föreslå vår konstlinje.

Jürgen Asp

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08
artcollege@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG
18 sep 2019
Slutdatum
16 okt 2019
Antal veckor
5 veckor
Tid kvar till startdatum:
120 dagar
On 09:30 - 15:00
(En studietimme är 45 minuter)
5 st
3 275 kr

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!