Photoshop CS6 grund på Engelska

A weekly photoshop course to get basic skills. Learn how to retouch your photos, make your own collages, fix images and get creative.

Course content

You will learn how to:
  • Transform images, changing size, shape and proportion.
  • Take a particular piece of the image.
  • Work the image in layers.
  • Fix part of images cloning other elements.
  • Manage colour, contrast and light curves.
  • Add filters to your photos.
  • Add text or shapes.

Objective

Once you have finished the whole course, you will have the ability to work with the software, knowing different tools and techniques and a basic understanding on how to work with digital images. You will be able to retouch images, compose new images, make colour and shape changes to your photos, or maybe even make your own greeting cards and posters.

Students

Everyone who wants to learn basic Photoshop to improve their graphic skills. You will find very useful to know how to work with the software.

Previous knowledge

No previous knowledge requires, but it is mandatory to know how to work in a computer and have a basic English level.

Study form

The course will be held in English. The teaching is developed with practical exercises and answering questions.

Important

You need to bring your computer with installed software.

Natalia Belén Sandoval Quezada Med tanke på att jag själv är jättenyfiken, gillar jag att förklara saker och berätta anekdoter till mina kursdeltagare så att de lättare kan förstå det jag vill förmedla.... Läs mer om Natalia Belén Sandoval Quezada

Cristina Boldrini Tisci
cristina.boldrini-tisci@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Föreningsgatan 1, 29133 KRISTIANSTAD
1 okt 2019
Antal veckor
8 veckor
Tid kvar till startdatum:
16 dagar
Ti 19:00 - 20:30
(En studietimme är 45 minuter)
8 st
1 495 kr

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.kristianstad@folkuniversitetet.se

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning