Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Individuell undervisning elgitarr (Eskilstuna)

Individuell undervisning elgitarr (Eskilstuna)

Folkuniversitetet erbjuder individuell undervisning i Elgitarr. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin. Utöver detta finns individuell undervisning i gitarr, elbas, trummor piano och sång.

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen i elgitarr efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen i elgitarr pågår förslagsvis i 8 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 8 st 30 minuters lektioner är 2350 SEK och för 45 minuters lektioner 3200 SEK. För barn 5-10 år erbjuder vi även 8 st 20 minuters lektioner för 1575 SEK. Du kan även välja delbetalning för att dela upp kursavgiften i två separata fakturor.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande.

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Södertälje
info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Balstavägen 2, 63186 ESKILSTUNA
Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
8 veckor
Studietimmar
8
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
8 st
Arr nr.
900923
Platser kvar
Ja
Pris
2 350 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners