Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Gitarr/elgitarr/elbas - Individuell undervisning

Gitarr/elgitarr/elbas - Individuell undervisning

Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i akustisk gitarr, elgitarr eller elbas - ett alternativ som passar dig som vill satsa mer intensivt på ditt eget musicerande.

Kursupplägg och avgifter

Våra pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt.

Undervisningen pågår i 10 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 3350 kronor och för 45 minuters lektioner 5000 kronor. Duo-undervisning kostar 2500 kronor per person och kan endast bokas som 45 minuters lektioner. Barn mellan 9-12 år kan boka 20 minuters lektioner för en kostnad av 2200 kronor.

Undervisningsspråk

Lorenzo Fugazza undervisar både på svenska, italienska och engelska.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst på telefon 08-789 42 00. Du bokar en tid som du sedan har varje lektion. Ange om du ska spela akustisk gitarr, elgitarr eller elbas i samband med din anmälan så att din kursledare kan förbereda undervisningen. Observera att anmälan är bindande.

Om kursen redan har startat, kan du anmäla dig till de sammankomster som återstår av kursen, i mån av plats och efter överenskommelse. Kontakta oss om du är intresserad.

Lov

Kursen har uppehåll vecka 9 och 15.

Övrigt utbud individuell undervisning

Utöver gitarr erbjuder vi individuell undervisning i piano, fiol, trummor, munspel och sång - sök vidare på hemsidan för aktuellt utbud.

Kursledare

Våra pedagoger är utbildade på musikhögskolorna eller har likvärdig utbildning. Vi lägger stor vikt vid pedagogisk kunskap och erfarenhet.

Lorenzo Fugazza har många års erfarenhet av gitarrundervisning i olika genrer och på olika musikskolor och privata aktörer (t.ex. studieförbund) då han har undervisat barn, ungdomar och vuxna. Lorenzo har utbildat sig och undervisat i Italien och sedan han flyttade till Sverige har han utbildat sig på KMH (kandidat och master) och just nu studerar han sista terminen på Kompletterande Pedagogisk Utbildning på KMH.

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Kursstart
4 feb 2020
Slutdatum
21 apr 2020
Antal veckor
10 veckor
Tid kvar till startdatum:
12 dagar
Tider
Ti 14:10 - 16:30
Studietimmar
10
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
10 st
Arr nr.
1049697
Platser kvar
Nej
Pris
5 000 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners