Hiphop 8-10 år (N)

Hiphop är en tung, rytmisk, utmanande och spännande dansstil. Attityd, fotarbete, coola grooves, synkroniserade armrörelser och vågor genom kroppen är självklara inslag inom hiphop. Vi inspirerar dig till dans med skratt, teknik och utmaning för din personliga utveckling.

Innehåll

Utforskande och skapande med den tyngd och attityd som stilen kräver. Hiphop är en sammansmältning mellan gamla och nya Street-stilar och den utvecklas ständigt i takt med att nya stilar dyker upp och musiken förändras. Det här är spännande början för dig som vill börja dans och ett roligt alternativ för dig som vill fortsätta utvecklas med bredare kunskap. Vi arbetar med olika stegkombinationer, teknikövningar, golvövningar, freestyle och koreografi under terminens gång. Skratten, glädjen och att våga utmana dig själv är alltid det viktigaste. Alla lärare undervisar sin individuella stil.

Kursen har uppehåll för höstlov (v.44).

Kursen riktar sig till dig som är 8-10 år.

Kursen hålls på Nybörjarnivå (N).

Ingen förkunskap krävs. Vi lär oss grunden inom vald dansteknik. Grundsteg, introduktion och inspiration. .

Kalle Eriksson

Kundtjänst i Linköping
info.linkoping@folkuniversitetet.se

Boka nu!